.:: CIAO KAMARÁDÍČKOVÉ ::.

07 března 2012

Tupungato den prvni
5.3.2012



Nikdy bych netusila, ze budu mit kolo Speciallized, a stalo se. V pujcovne jsem dostala takoveho super bika, ze na to nikdy nezapomenu. Pojmenovali jsme ho Ruzovy drak, teste se na fotky.

Na pujceny kolech jsme projezdili okoli. Nejen vinice, ale i vinice.

Prvni den - nez jsme tedy vubec pujcovnu objevili - jsme zakusili vinacka v CiaQuinga (nebo jak se to jmenovalo) tam jsem degustaci ani celou nevydrzela, pak uz jsem jen sedela a rozhodne nechtela pit vino. Su se mi smala a vedela, ze je potreba me jeste poradne vytrenovat :) nicmene zase tak vyborne vinko nemeli - zejmena cervene nam moc nechutnalo. Bile, Torrontes, se osvedcilo, tak jsme koupili 5 litrovou lahvinku, nalozili do batohu a vyrazili dal.

Dalsi zastavkou byla vyrobna nozu. Parada. Vyrabeji uz nevim kolik let rucne nadherne noze. Za den jich vyrobi 20 ks. Vse dela rucne cca 5 zamestnancu, rodinny podnik. Maminka k tomu sije pouzdra a prodavaji tam i kompoty. Protoze na noze nemame (i prestoze byly opravdu nadherne) koupili jsme si alespon obri broskvovy kompot a nalozili do batuzku.

Pak jsme frceli zpet do mesta do prodejny suseneho ovoce a mistnich drevenych vyrobku a orisku. Doplnili jsme batuzky :) susene hrusky jsou vyborne!

Vecer jsme se spokojili se "zobaci" veceri - tedy tentokrat zadny steak no a s par sklenkami vina...

Štítky:

0 Comments:

Okomentovat

<< Home