.:: CIAO KAMARÁDÍČKOVÉ ::.

04 března 2012

ASSADO


aneb vegetariani prominou


1.3.2012

Po sebehnuti z hor jsme zustali (Su, Virgi, Stana, David) v kempu Las Vegas. Takove vikendove misto pro obyvatele Mendozy. Nadherny kemp, jehoz nejdulezitejsim vybavenim jsou prostory pro grilovani - tj. rodina prijede, postavi stan a rozlozi se okolo grilovaciho koutku a zacnou hody.

V horach jsme vylezli na cerro Stepanek 4120 mnm - navzdory planu chodit na prochazky kolem 2000 - 3000 mnm :)) - No a kdo zna Honzu Stepanka, jiste tusi, jak me to "lezeni na Stepanka bavilo" :))

No a protoze mame Virgiho a ten proste umi, koupili jsme 1.6 kg flakotu, vytvorili drevene uhli a zcela jsme se mu oddali. Rozplynuli jsme se blahem nad jeho assadem s cimicury (nad kazdym c ma byt hacek) a popijeli jsme moc dobre mistni vino. Kdo zna Su tak, vi, ze vinko umi vybirat opravdu dobre :) Proste relax po sebehnuti z hor tak, jak ma byt.

Krasty s Julcou zustali v druhem kempu a navzdory domluvenemu planu "pujdeme na vylety tak do 2000 - 3000 mnm" :)) nocovali v cca 4000 a druhy den se vydali cca do 5200 mnm. Proste prochazka.

Toz jsme papali, lezeli a cekali na ne. A slo nam to dobre.
Mizime z hor na steaky. Pokoren STEPANEK 4120 mnm.

Štítky:

0 Comments:

Okomentovat

<< Home