.:: CIAO KAMARÁDÍČKOVÉ ::.

13 července 2009

Zprávy z Číny – úvod redaktora

Vážení a milí čtenáři, členové fanklubu a obdivovatelé Stáni. Jak jste se dočetli níže, tak se po delší době snad můžete těšit na trochu častější aktualizaci tohoto blogu. Po roce a půl totiž Stáňa vyrazila na pořádný výlet. Naštěstí si nechala říci a konečně vyrazila tím jediným správným směrem, a tím je samozřejmě Východ. Takže následujících 6 týdnů bude trávit v zemi velkého Maa, což je sen snad každého pravověrného cestovatele již od dob Marca Pola.

Společnost ji bude po celou dobu dělat Julie, parťačka již od mateřské školky, takže se dá předpokládat, že děvčata si budou moci do svých deníčků zapsat spoustu dalších zážitků. S některými z nich se s námi Stáňa snad podělí pomocí mailů a SMS, které pro vás obratem zveřejníme. Bohužel mám přísný zákaz její zprávy jakkoliv upravovat, nedejbože interpretovat po svém, takže budete ochuzeni o mé jistě vtipné komentáře :-).

Takže to je ode mne asi tak na úvod vše. Pokud budete chtít poslat nějaký vzkaz opačným směrem, tak jedině zkuste mail, sms příp. poštovního holuba. Soudruzi v Číně totiž při budování kapitalismu podporují všechno možné, jenom ne svobodný přístup k informacím. Takže například tyto stránky, jakož i spousta dalších (facebook, youtube...), jsou zablokované....

Štítky:

0 Comments:

Okomentovat

<< Home