.:: CIAO KAMARÁDÍČKOVÉ ::.

12 května 2008

Vážení zámožní příznivci sportu!

UPOZORNĚNÍ: Toto je PR článek. Zpracovala společnost Horáček PR Consulting, s. r. o. výhradně zastupující uvedené závodnice.



Máte jedinečnou příležitost podporovat mladé, nadějné a perspektivní závodnice! Jmenujeme se Stáňa a Su a jsme multisportovní talenty, jaké tento svět ještě nespatřil. Nedělá nám problémy žádná disciplína. Mapa je pro nás nejlepší kamarádka, na horském kole předjíždíme Terezu Huříkovou a na silničním Ladu Kozlíkovou. Na in-line jsme rychlí jak Martina Sáblíková a na kajaku v nás má Štěpánka Hilgertová zdatné konkurentky. A to už vůbec nemluvíme o skalách, po kterých skáčeme jako kamzíci a nějakého Alexe Hubera s jeho free solo 5.12b si dáme s prstem v nose.

Tímto tedy hledáme sponzory, kteří by nás chtěli podporovat v naší náročné přípravě. Hodil by se jak materiál, kola, brusle, kajaky apod., (samozřejmě všechno karbon, nechcem žádný šrot!), tak i potravinové doplňky a iontové nápoje (Nutrend, RedBull, vodka, Metaxa). Hadříky jsou samozřejmě také vítány, esteticko-barevná konzultace před dodáním nutná! Jinou formou může být třeba zajištění tréninkového kempu v nějaké zajímavé destinaci typu Mexiko či Nový Zéland.

Nabídnout můžeme v prvé řadě samozřejmě špičkové výsledky, jsme v první pětce nejlepších českých ženských teamů v extrémních sportech! Vzhledem k tomu, že jsme krásné, tak jsme na každých závodech velmi fotografovány, takže mediální prezentace není žádný problém. A v neposlední řadě můžeme také ozdobit vaše firemní společenské akce, protože v tomto směru už vůbec nemáme konkurenci, hlavně tedy pokud se bude tančit.

Takže to je vše, přejeme hezký den a těšíme se na vaše zajímavé nabídky dole v komentářích.

(c) JH


Štítky:

3 Comments:

  • Kvalitni PR...teda chybi mi zde uz jen bankovi spojeni, aby bylo jasne kam mam hrnout ty svoje prebytecny miliony na podporu tohoto dua...budoucnost patri tymovym prirodnim vicebojarkam! Konec luxusnich individui typu Dvorak a Sebrle!

    By Anonymous Anonymní, at 13 května, 2008 22:34  

  • Konecne PR, ktere nachazi sve adresaty..na druhou stranu proc marne hledam mezi napoji a potravinovymi doplnky oblibene znacky jedne clenky tymu, napr. Captain Morgan ci Haribo Medvídci-Goldbaeren?

    Tana

    By Anonymous Anonymní, at 14 května, 2008 09:48  

  • stáničkááááá!!aj surfajflafjů!:-)))Su..wí ár d šampiňons maj frééénd...

    By Anonymous Anonymní, at 28 května, 2008 10:15  

Okomentovat

<< Home