.:: CIAO KAMARÁDÍČKOVÉ ::.

21 prosince 2007

DULEZITE UPOZORNENI

Jsem vam zapomnela napsat, ze moc dekuji za komentare na blogu a smsky. Ani nevite, jak to potesi :)

Ted budu urcite jeste tak 2 dny na signalu. Ano, znamena to, ze mi muzete smskovat :)

SPECIAL THANKS TO:

Peta z Chaloupky
Kacutka
Kata

(oni vedi za co)

TUCNACI

No, zatim asi nejvetsi zklamanicko. Je to fakt proste byznys. Zaplatili jsme si v cestovce vylet za tucnaky. Cestou jsme vsak platili jeste za vstup do rezervace ci parku a pak jeste jednou za vstup na okruh s tucnaky. Takova tovarna cestovniho ruchu. Tucnacni sice byli kouzelni, srandovni a fotogenicti, ale to vse okolo ten zazitek tak trochu umrtvi. Zvlaste pak doprava nevetranym mikrobusem. Jenze¨! Cech se prizpusobi. Meli jsme rum :)

TEHOTNE PRASATKO

Asi prave Kaci, moje mila sestricka, nejvice ceka na rozuzleni zapeklite situace s prasatkem. Nezbyva nez konstatovat, ze podle vsech vysetreni je prasatko opravdu tehotne. A bude to CHOBOTNICKA.

JAK JE TO S TIM JIDLEM

Sice mi pisete, ze tu porad jen jime ci se dokonce prezirame... no jo, ona je to pravda, ale kdyz jste nekolik dni na susenych testovinach, tak vam ty steaky proste nedaji. To se proste musi!
Krom toho, nase parecky s bramborovou kasi, instantni testoviny, eckove rizoto a podobne vytvory moderni fastfood gastronomie jsou take naprosto neprekonatelnou soucasni naseho jidelnicku.
jo a kdybyste videli, co se mnou po 3 dnech treku udela takova susenka nebo kosticka cokolady! takovou slast jste proste mockrat nezazili!

ME UZASNE ZIMNI TRIKO Z MERINA

By me moc zajimalo, jestli mi kluci z Rock Pointu uznaji reklamaci. Totiz, triko z merina od ortovoxu je sice naprosto genialni, nicmene se asi rozhodlo, ze je treba vic vetrat a tak se tam vytvoril novy otvor. Pare se :( Takze jsem se pustila do siti a pevne doufam, ze reklamace dopadne dobre. Nepletu se? :)

POHLEDY

Dnes byla rozeslana 1. varka pohledu, tak doufam, ze dorazi vcas.

DULEZITE UPOZORNENI C. 2

Ne ze se tam v te stredni Evrope utrapite vanocnim uklidem, shanenim darku nebo pecenim cukrovi! Ja vas chci zase vsechny v puvodnim stavu!!! :))



Preji Vam dobrou noc, tesim se na smsky a komentare, jsou 2 hodiny rano, jdu spat, ve 13 hod odletame do Puerta Montt

Štítky:

1 Comments:

  • Stále ale nechápu, jak se to Prasátku mohlo stát?! Můžeš mi k tomu, prosím, něco napsat?! Předem díky! :)

    By Anonymous Anonymní, at 23 prosince, 2007 22:17  

Okomentovat

<< Home