.:: CIAO KAMARÁDÍČKOVÉ ::.

31 července 2007

Opičky ve Sloupu
11. července 2007

Lanové centrum Sloup

Wačipi v akci

To takhle jednou ve středu benáteční skauti za recitace své oblíbené básně: "My jsme skauti z Benátek, přijeli jsme z Benátek." dorazili do Lanového centra Sloup na tajnou disciplínu své celotáborové hry. Moc trpělivý pan instruktor dětičky a vedoucí (zejména toho hlavního!) zasvětil do tajů bezpečnosti na lanech, udělil několik praktických rad (jako např. "Neházej ty šišky." nebo "Jdi bez držení.") a pak nechal děti kochat se zmatenými a vyděšenými pohyby cvičné opičky - testovacího lezce.

Testovací předlezec

Skautíci pak neohroženě naskákali do sedáků a většinou celou trasu proběhli jako by jim za to někdo slíbil oběd. Díky vstřícnosti hlavního vedoucího Krůti a pana instruktora Kříže (nebo spíš díky množstevní slevě?) si všichni mohli vyzkoušet oba okruhy. Boožíí. Největším hrdinkou je Klárka, která dechberoucím způsobem překonala svůj strach z výšek a proběhla oba okruhy!

Nejstatečnější Klárka

Další fotky mají skautíci na svých stránkách Povodeň
O Lanovém centru Sloup se více dočtete zde

Pokud vám to ještě nedošlo, tak návštěvu vřele doporučujeme!! Příjemné prostředí, ochotný personál, klídeček, blbinky na lanech a ani pro to pivo a klobásku není daleko!


Testovací opice

Baletka Kačenka

Alík na takové normální procházce

Mejla svou baleťáckou průravu umí vždycky prodat!

Štítky:

4 Comments:

  • Podívej se pořádně na ty fotky a řekni, co je divnýho na tom, když ti někdo pořád říká, že vypadáš hrozně drsně...:-)))

    By Anonymous Anonymní, at 03 srpna, 2007 08:16  

  • Když si téměř KDOKOLI vezme přilbu a sedák, tak VYPADÁ drsně. Nemám pravdu?

    By Blogger Stáňa, at 10 srpna, 2007 13:11  

  • Dyť je přece sladká!

    By Anonymous Anonymní, at 13 srpna, 2007 12:08  

  • Když si kupříkladu JÁ vezmu přilbu, tak vypadám jako ještě větší exot než normálně... Někdo prostě není drsňák i kdyby dělal já nevím co a někdo to má od Páanaboha:-). Tak si nestěžuj!

    By Anonymous Anonymní, at 05 září, 2007 12:52  

Okomentovat

<< Home